Glömde...

Jo jag tänkte ju bara dra statusen på kropparackarn så vi int glömmert...
Håret...-Jodå, det finns... Ser ut som en nazi men dock... Tänkte sätta litta blekning i så att man känner sig någorlunda fräsch...
Brynen...-Är tillbaks sen länge...
Fransarna...-Jobbar på för fullt med att komma ut till sin normala längd men jag har varit utan lösfransar ett bra tag nu... Skönt att slippa springa omkring med på stranden....(Men å andra sidan har man spenderat sommaren med att ligga mellan familjen Dinkelspiel och fröken Gynning på playan, så kanske det hade platsat med lite glamour-fransar...)
Sen att man ska kunna slänga diverse rakhyvlar när man går på cellgifter är bara dravel det med...; Har aldrig haft så håriga ben i hela mitt liv... Så denna sommaren har det hyvlats kan ni tro!!;)
Det sades också att lösnaglar inte var så bra, för mina egna kunde lossna och var lite känsliga just nu... Cecilia lyssnade inte på den lektionen, så vacker fransk manikyr lyser på mina händer....
Vad beträffar mitt strålområde så har det varit både snyggare och behagligare förr...
Man blir liksom solBRÄND på nåt märkligt sätt, för att sen tappa all hud... Inte särskilt skönt eller snyggt för den delen... Men jag plitar på med go kräm och kamomill-kompresser... Funkar finfint!!!
Att jag har stora streck med tejp över är kanske inte det bästa när man vill känna sig grann på beachen men...., jag lever, så va fan gör ett par streck här och där?!?!
Oj, blodsmak.....
MÅSTE sova NUUUUUUUUUU!!!!!!;)
Natti Natti Mina (rosa)guld-vänner...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0